Neem contact op
Events Attractieschuur

Een perfect verzorgd feest van begin tot eind

Bij Attractieschuur Hoeksche Waard kan je terecht voor een volledig verzorgd feest of uitje waar nog jaren over nagepraat zal worden.

Er is altijd wel reden voor een feestje! Van een tuinfeest tot een familiedag of jubileum; het leven mag gevierd worden. Wij verzorgen jouw feest of uitje zonder zorgen, compleet met catering, aankleding, activiteiten, partytent en apparatuur.

Ik wil een feestje geven! Wat nu?

Wij vinden het belangrijk dat we een zo compleet mogelijk ervaring bieden. Daarom starten we onze opdrachten altijd met een inventarisatiegesprek. Hierin bespreken we alle belangrijke zaken en vertellen we wat er allemaal mogelijk is. Dit is vaak meer dan je denkt. Een complete BBQ en dansvloer? Geen probleem!

Wanneer alle wensen helder zijn gaan we aan de slag en zorgen we dat alles vlekkeloos verloopt op de dag zelf. Uiteraard bieden we hulp bij het op- en afbouwen en de catering.

Bedrijfsfeest met stijl

Ook voor een compleet verzorgd bedrijfsfeest kan je terecht bij Attractieschuur Hoeksche Waard. Maak indruk met een bedrijfsfeest waarin alles tot in de puntjes geregeld is, inclusief catering en het nodige vermaak. Wij zorgen dat het aan niks ontbreekt, of het nu een jubileum, kerstfeest, nieuwjaarsborrel of zomerbarbecue is.

Neem contact op